keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

hauwwawauwwa

Hyvää ?kevättä? kaikille. Onko tämä nyt kevättä vai mitä? Kevät kävi ainakin moikkaamassa kunnes lähti taas pois.. Noh on siinä hyviäkin puolia. Koirat ei kuraannu lenkeillä ja tetissä pihatyöt venyy vähän pidemmälle. Vaikkane onkin jossain vaiheessa edessä.. Aloitin siis tet-jakson maanantaina Willowfield`s kennelissä. Siellä on tällä hetkellä yhdeksän viikonikäistä palleroa. Voih sitä pennun tuoksua! Tettiini kuuluu siis talouden siistinä pitoa ja pentusten sekä emon hyvinointi. Talon mummuhauvvakin toki saa huomiota ja pääsee lenkeille. Mummohauva on siis Liinu, Sonin äiti ja Kodan mummi. Ja nythän Liinu sai lisää lapsenlapsia, joita Liinulta jo löytyykin 37. iiso perhe :D

Odotan niin sitä, kun pentuset on n. 5-7 vk et pääsen totuttamaan niitä hihnaan ja testailemaan mitä tuumaavat variksen siivestä. Toki tulee varmaan haikeeta, kun joutuu heipat sanomaan.. Toiottavasti suurin osa haluaa käydä näyttelyissä tai koulutuksissa, niin pääsen näkemään vaaveja uudestaan! 

Sain Sannalta ihanan uudenpuhelimen kuoren! Ainut miinus on se, että laturi ei mahdu sille tehdystä reijästä. Joten kuorta saa aina vähän siirtää kun lataa puhelinta. Ja hiukseni näyttää nykyään tältä.. Kaks päivää sit tuo "punanen" osuus oli jo aivanruskea, mutta onneksi colormask autto vähäsen!!













































11.3.14 Kennel Willowfield`s:ille tuli muutama tassu lisää. Sonin sisko Alma "Willowfield`s Diva in silk"  sai yhdeksän ihastuttavaa palloroa. Joten saan ja te ruudun sillä puolella saatte seurata vaavien kasvamista ja kehittymistä. Maanantaina otin muutamia kuvia ipanoista, mutta eilen käytin siihen sitten vähän enemmän aikaa. Huoneessa ei mikää eri hyvä valaistus, joten toivottavasti edes muutama kuva onnistuu. Pennut ovat nyt siis viikon vanhoja, ja kehitys alkaa jo näkyä. Pentujen korvat on niin ihanan pehmoisia ja suloisia. Viellä ei pennuista paljoa kerrottavaa, kun niiden elämä on tällä hetkellä syömistä ja nukkumista. Lisää papanoitten kuviä TÄÄLLÄ , teito ja kuvia varmaan jatkossakin tulee enemmän tuonne toiseen blogiin.









3 kommenttia:

  1. Ihania pentuja ! :3 Munki koira saa toivon mukaan parin kuukauden päästä pennut C::

    VastaaPoista
  2. uuuw en tienny et sulla koira tai varsinkaa mitää pentusuullinelmista :3

    VastaaPoista
  3. Niin niistä vaatteista :) Se 152 on lähinnä että sen pituisille, mutta oon itekki 162 ja on ihan sopivia ja menee myös mun äidille joka on noin 170cm(: ja suurinosa noista vaatteista on paljon isompia kuin koot väittävät

    VastaaPoista