torstai 27. maaliskuuta 2014

toinen viikko!

Pennut nytten kaksi viikkoa ja kaksi päivää. (kuvat on otettut, kun pennut tasn kaksi viikkoa) Karvat alkaa kesvamaan nenän päälle ja korviin. Tänään tai oikeastaan juuri äsken näin ekaan pennun heiluttavan häntää samalla kun seisoi. Ja kaksi tyttöä yritti jo vähän leikkiä.  Kävely ei suju viellä ihan ongelmitta, mutta on kyllä edistynyt paljon viikkossa. Pikkuhiljaa pennutkin alkaa hakeutua yksin nukkumaan eikä aina yhteen suureen läjään. Ensviikkolla pennut jo 3vk niin alotetaan kiinteään ruokaan totuttaminen. Enään muutaman viikko nii saan alkaa totuttamaan hihnaan. Tahma-tassut
 Blogista löytyy paljon enemmän kuvia ja kaikista pennuista kaksi viikkos kuvat, joita voi käydä vertailemassa yksi viikos kuviin!







Tetissä työni on ollut tällä viikolla, Keittiön pintojen putsaus ja koska tiskikone meni sopivasti rikki nii tiskauskin on kuulunut tehtäviin,
 Kerran päivässä imurointi ja kerran viikkoon lattioiden pesu.
 Keittiön pintojen siistiminen ja koska tiskikone meni rikki on tiskaaminen nyt kuulunnut tehtäviini.
Pentulaatikon siivous ja likasten lakanoiden(pentulaatikosta) pesu. Tämä tehdään nyt kerran päivässä, mutta kohta se täytyy alkaa tekemään useammin.
Pölyjen pyyhintä ja pihatyöt on ollut osa tätä viikoa. Tiistaina siivosin pihalta Mimin hakemat klapit. Ja huomenna ois sit tarkotus siivoilla piha loppuun, eli loput klapit joita en saannut koska oli jäätynyt kiinni ja sit kakkoja pitäis keräillä pois.
Ja sitten viellä Liinun lenkitys! :)





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti